vrijdag 19 maart 2010

BESLOTEN OM GEK TE ZIJN

Ik ben niet meer te helpen- heb dan ook eindelijk besloten om definitief gek te zijn.

Da´s een heerlijk gevoel en pleit me dan ook per direkt vrij van allerlei onzin. Onzin als regels en wetten die we met elkaar bedacht hebben om bijvoorbeeld een huis te construeren. Ik voel me vrij van deze regels en natuurlijk ben ik geen architekt maar ik heb opgezocht hoe anderen...die het wel schijnen te weten..nieuwe dingen hebben geconstrueerd. Er is een hele groeiende beweging van mensen, vooral 40tigers.....( we moeten het nog niet echt van de hele jonge mensen hebben) die gewoon experimenterend hun ontwerpen hebben neergezet. prachtige, idiote ontwerpen van altijd natuurlijke materialen. Allemaal passen ze prachtig in het ecuadoriaanse landschap. En in plaats van de Wilgen hebben we hier de buigzame Caña. Dat is een soort Bamboe. Er zijn behoorlijk wat voorbeelden te vinden op internet. Kijk eens op rivendellvillage en klik op huisvesting. Daar zie je veel voorbeelden.

Omdat ik plotseling, midden in de drukte van de aanstaande snoei van de Stevia plantjes, een nieuw boekje begonnen ben...over wat er gaat gebeuren van 2012-2015 en daarna....ben ik inderdaad gek genoeg om in te zien en te weten....dat bovenstaande fotoos dus gewoon kunnen. Maar dat er ook een enorme technologie en prachtige, moderne ontwerpen op ons wachten.
Kijk eens op Zeitgeistmovement en meld je dan ook aan....
en kijk eens op Venusproject en meld je daar ook aan.

Mijn steeds gekker wordende hoofd...laat alle ideeen open. Hier is eindelijk de regentijd begonnen. veel boeren hebben de oogst van de mais gewoon weg kunnen gooien vanwege het gebrek aan water. Ik heb elke dag water gegeven, maar dat kan niet iedereen. Nu heeft het al 2 nachten geregend en de temperatuur is heerlijk. Iets kouder en daar ben ik dol op. Ben tenslotte van de koude grond. De stekken die ik had uitgezet in de volle grond....staan stevig...maar ook het onkruid groeit nu als een dolle hond. De paprikaas en de bilogische aardappels zijn heerlijk en ook de wilde spinazie groeit als onkruid. Het moet allemaal een beetje geordend worden. Dus tijd om aan de slag te gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten