zondag 24 oktober 2010

EEN NIEUWE WERELD

MONETAIRE SYSTEEM

Voor diegenen die nog niet helemaal geloofden in het idee van een nieuwe wereld en het gevoel hadden dat er eigenlijk niets gebeurd. Vele profeten- (gewone mensen die een kijkje konden nemen in de toekomst) of charlatans die de maya kalender gebruikten om hun einde van de planeet te voorspellen. Mensen- daarmee in hun ban houdend.
Het alle monetaire stelsel is ter ziele!!! Alle, maar dan ook alle landen- tenminste diegenen die oefenden met de markteconomie en met het monetaire stelsel- zijn failliet. En mooi om te zien- is dat de landen die vanwege hun zogenaamde armoede- door ons werden ´geholpen´ hetgoed zijn gaan doen. Ik heb het nou niet over de landen die op het laatste moment zijn ingepakt door het monetaire systeem . Internet is alive and kicking. We gaan eindelijk de waanzin inzien van het hele systeem en kijken ´heel voorzichtig´, naar alternatieven. Zie PATEO.nl - waarin Johan Oldenkamp zijn integrale wereld visie uiteenzet- die heel mooi is en wat mij betreft...de spijker op haar kop slaat. In een gesprek met meerdere mensen ontstond toen het idee van een Universiteit en een heelhuis...naar de film van Patch Adams.
************** ****************** **********************

RAMPEN

Veel rampen worden in het journaal verre van ons gehouden. De ramp...( nou weet ik niet meer precies waar- was het Hongarije)- waarbij de rode drab door de straten drijft- werd afgedaan met- ONDER CONTROLE- is een van de ergste millieu rampen die we ons kunnen voorstellen. In de rivier de Donau...drijven duizenden dode vissen- mensen krijgen nu al tumoren en kanker.

Italie

de enorme afvalberg bij Milaan richt grote schade aan bij de dorpen en de wijngaarden...en dit al jaren lang. De Europesche comissie...als een soort comissie van nul en generlei waarde..heeft gezegd dat het afval nu opgeruimd moet worden. Het millieu dat al vele jaren wordt verpest in de omliggende dorpen en het feit dat mensen kanker en tumoren krijgen is helemaal niet van belang...schijnt het.

Revolutie

Het enige land ter wereld, wat niet meedoet aan een opstand der volkeren...is Nederland. Overal ziet men woedende mensen die de boel boycotten- maar in Nederland schijnen we dermate zijn ingedut door het systeem van- verzorging van de wieg tot het graf- dat er hier slechts plaats schijnt voor gezapigheid. Kijk maar eens op internet en laat je inspireren.... of de jongeren onder u kunnen stoppen met het betalen van hun afdracht pensioen of zorgverzekering. Gewoon om het systeem te boycotten.

Verzorging

We schijnen behoorlijk wat te betalen voor de zorg- maar hoe ziet die er eigenlijk uit? Men klaagt steen en been over de ´werkdruk´....en waar het eigenlijk om schijnt te gaan in de Zorg..is de liefde en aandacht voor de mensen. ze zich sociaal gerespecteerd te laten voelen door hun talent ook te kunnen inzetten voor een ander. Dat kan en moet altijd. Want heeft u dat programma op de KRO gezien, waarin een ´rijk gezin´een ├írm gezin HElPT...????? Wat een over het paard getilde gezinnen- die aan armoedehulp doen.... Typisch Nederland. De arme gezinnen mogen alleen maar ´dank je wel´ zeggen en er wordt helemaal niet gekeken naar hun talenten om de boel in evenwicht te brengen. Zullen we zo´n programma met z´n allen overdoen. Wie meldt zich: nomadevrouw@hotmail.es

Politiek

Wat ben ik eigenlijk blij met die Wilders zeg- die volledig gestoorde man- laat eens duidelijk zien hoe het met ons rechtssysteem echt zit. Welk gehandjeklap er aan de etentjes voorafgaat. Wat een toestand zeg. Hopenlijk gaat hij nog meer systemen omver gooien en kunnen we er ons voordeel mee doen.

WERK

Gisteren de uitzending gezien van de mensen in een klein dorp in Groningen die allemaal op de PVV hadden gestemd. Lieve en aardige mensen- ook harde werkers--- in de steenfabriek. Zo´n heel dorp- er gebeurd niets- ze hebben met vereende krachten het buurthuis in stand gehouden-het kerkhof en de monumenten opgeknapt-. Alle winkels zijn er verdwenen- er zijn geen huizen voor de jongeren en men trekt weg en er is geen werk. Werkloos zijn daar maakt men zich zorgen over.......maar er is geen werk mensen...niet in de oude zin van het woord. Ik heb de mensen van dat dorp in mijn hart gesloten en zou graag een paar lezingen in het dorpshuis geven. Ga ik ook doen! vergeten worden of totaal ontkent...daaraan ga je dood. Dit dorp heeft nog genoeg veerkracht...geweldig. Een veerkracht die ik zelf miste op het einde van de zaken waarvoor ik opkwam.

VERNIEUWING EN INNOVATIE

Ik denk dat juist van deze mensen die vernieuwing en innovatie moet komen. Wanneer je hun creatieve geest aanboort..dan komt er heel wat naar boven. Maar diegenen die willen meedenken in de Universiteit..graag naar mijn mail.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten